10. března 2010 • 13:54

VIDEO: Málek dostal gól 0,6 vteřiny před koncem

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový brankář Roman Málek je pořádný smolař. V zápase švédské ligy proti Skelleftee dlouho držel svému MoDo šanci na výhru 2:1, nakonec ale gól v drtivém finiši přece jen pustil. Kdy? V neuvěřitelném čase. Do konce třetí třetiny chybělo jen šest desetin vteřiny!



MoDo je slavný tým, za který ve švédské lize hraje třeba i Peter Forsberg. Přesto má v téhle sezoně problémy s postupem do play off, nutně potřebuje každý bod. V zápase se Skelleftou byl blízko hned ke třem, nakonec ale získalo jen jediný.

Málkova smůla v poslední vteřině:

517727:gallery:true:true

Proč? Za všechno může moment, který přišel až šeset desetin vteřiny před koncem třetí třetiny. Málek očima tlačil čas k 60. minutě, když se soupeř s pukem na holi propracovával za Čechovu branku. Zpoza ní rychle stačil přihrát mezi kruhy na nebráněného spoluhráče Söderströma.

Střela, gól! Tomuhle Málek nemohl vzdorovat. Na časomíře bylo 59:59,40, když hráči Skelleftea po ledě poskakovali jak zbláznění a český brankář naopak kroutil nechápavě hlavou.

Další gól pak nepadnul ani v prodloužení. Klub, jenž ještě nedávno koučoval Miloslav Hořava, mohl jen láteřit z tak zbytečné ztráty.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud