19. března 2010 • 19:46

Sparta prodloužila smlouvy s Volkem a Holaňem

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenérská dvojice David Volek a Miloš Holaň bude působit na lavičce hokejistů pražské Sparty i v příští sezoně. Vedení klubu s nimi prodloužilo kontrakty.



Uvedly to oficiální internetové stránky Sparty. K mužstvu nastoupili na konci října po odvolání hlavního kouče Pavla Hynka a jeho asistenta Františka Výborného.

"S prací této trenérské dvojice jsme spokojení, od jejich nástupu s týmem odvedli velký kus práce. Věříme, že naše mužstvo dovedou co nejdále v letošním play off a na svou práci navážou i v příští sezoně. Chceme, aby s mužstvem pracovali nadále," uvedl generální manažer Sparty Petr Bříza na klubovém serveru.

Spartu přebírali Volek s Holaněm po 20 odehraných zápasech s 26 body na kontě. Předsezonní favorit do té doby uhrál jen čtyři výhry v základní době a měl jen dvoubodový náskok na tehdy předposlední Kladno. Sparta se pak vyšplhala na pátou pozici s celkovými 87 body. Ve čtvrtfinálové sérii hraje po dvou zápasech s Vítkovicemi 1:1 na zápasy a v sobotu a v neděli ji čekají domácí duely.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud