17. března 2016 • 17:07

Soutěž se Šárkou Strachovou zná své výherce!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Soutěž o nejlepší otázky pro českou lyžařku Šárku Strachovou byla ukončena.



Během soutěže jste měli šanci se zeptat naší nejúspěšnější reprezentantky v alpském lyžování na vše, co vás zajímalo. 10 nejlepších otázek bylo vybráno naší redakcí a odpovědi na ně uslyšíte během zítřejšího dne ve videoreportáži přímo ze st. Moritz, kde se o víkendu SP pojede, a kde Šárku navštíme.

Nejlepší z vás budou zároveň oceněni i speciálním balíčkem od Milky. Abychom vám tento dárek od Milky mohli zaslat, prosíme vás o kontaktní adresu na tento mail: otazkysarka@cncenter.cz.

Nejlepší z vás byli:

Zdenek Kryspin

Dobrý den, Sarko. Vypadate posledni dobou velmi spokojene, jak to delate? Na co se nejvice tesite az skonci sezona? Diky za odpoved.

Mirek

Dobrý den Šárko, uvažovala jste již o založení rodiny? Plánujete v nejblížší těhotenství nebo zatím zůstanete u lyžování i v příštích sezónách? Děkuju za odpoveď

Standa Řezáč

Dobrý den, Šárko, jezdíte na běžkách? Standa

Pavel

Jak Vy jako profesionální sportovec vidíte dopingovou kauzu s Marií Šarapovovou? Díky. Hodně štěstí v dalších závodech. Pavel

Klára S

Šárko, závodění máte očividně v krvi. Ale přemýšlela jste někdy nad tím, co byste dělala, kdybyste nelyžovala?

Jan Zavadil

Dobrý den Šárko, chtěl bych se zeptat, kdo byl Vaším vzorem, ke komu vzhlížíte z kolegyň nyní a se kterou si nejvíce rozumíte..

Daniel Machek

Hezký den Šárko, jaká je Vaše nejoblíbenější sjezdovka v Evropě? Děkuji.

Pavel Sznapka

Je těžké najít motivaci pro Vaší další kariéru 

Jindřich Šort

Dobrý den, mrzí Vás jako slalomářku, že se od roku 2011 na našem území nekonal jediný závod Světového poháru? Je nějaká šance, že byste se před odchodem do sportovního důchodu představila českým fanouškům na domácí půdě?

Irena Fišerová

Dobrý den Šárko, co vnímáte jako největší úspěch své lyžařské kariéry? A na co nejraději vzpomínáte?

Jiří Beníšek

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na Vaše největší cíli do budoucna.Tuto sezonu jste ukázala celému světu ,že se dokážete vyrovnat těm nejlepším.Chtěla byste ještě něco dokázat?

Články odjinud


Články odjinud