14. července 2012 • 18:45

Trampolíny - výhodné sety s ochrannou sítí. Skákejte bezpečně!

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Říká se, že děti začnou zlobit, když nemají co dělat nebo činnost, kterou právě vykonávají je zkrátka přestane bavit. Začnou vymýšlet...Trampolína je ideální všelék na tyto dětské neřesti. Děti se na trampolíně nejen vyřádí, ale i pořádně unaví. Máte-li k dispozici prostranství, kam takovou trampolínu umístit, neváhejte, není to vůbec vysoká investice. Navíc lze nakoupit výhodné sady vč. ochranné sítě a dalších doplňků.

 



Trampolíny zažívají boom

Vezmeme-li v úvahu stále se zvyšující poptávku po trampolínách, můžeme konstatovat, že zažívají velký úspěch a v poslední době doslova boom. A není se čemu divit, děti se na trampolíně vyřádí více než na kdejaké pouťové atrakci. Dovádění a skákání patří mezi nejoblíbenější dětské aktivity.

Trampolíny jsou vyráběny tak, aby odpovídaly nejvyšším bezpečnostním standardům. Základ tvoří robustní ocelová konstrukce s povrchovou úpravou proti korozi. Samozřejmostí je vysoký odrazový výkon díky kvalitním pružinám a speciálního materiálu odrazové plochy.

Vybírat můžeme z různých rozměrů - od 96cm po 457cm. Lze zakoupit jak samostatně, tak i trampolíny s ochrannou sítí, která by v případě, že na trampolíně budou skákat děti, neměla ve výbavě chybět.

Sestavení je velice jednoduché, nezabere mnoho času a zvládne jej každý.

Trampolíny - nejlepší zábava pro dětiFoto Sportnanetu.cz

Na obrázku nahoře je ukázka, jak vypadá trampolína s ochrannou sítí. Vlevo rozměr 365 cm, napravo pak průměr 244 cm.

Základem pro sestavení trampolíny je rovný povrch, ideálně travnatý. Vzhledem ke konstrukci, která je odolná proti korozi, lze běžně nechat venku po celou sezónu.

Trampolíny - nejlepší zábava pro dětiFoto Sportnanetu.cz


Velká trampolína na horním obrázku vlevo je určena spíše pro komerční využití, ilustrace slouží k představě, jak vypadá ochranná síť pod trampolínou, využívanou proto, aby děti ze zvědavosti nelezli pod trampolínu. Napravo je pak ukázka tzv. skládací trampolíny, kterou lze jednoduše složit a přenášet, např. v autě.

VÝHODNÉ CENY TRAMPOLÍN I SETŮ S OCHRANNOU SÍTÍ NALEZNETE ZDE

 

 

Články odjinud


Články odjinud