3. ledna 2014 • 11:00

Samozahřívací produkty Tourmalin: Revoluční systém výhřevu bez el. energie!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máte problémy se zády, bolí vás klouby nebo vás trápí stres? Na to všechno platí vynález v podobě samozahřívacích produktů Tourmalin. V čem jsou jedinečné? Můžete je použít kdykoliv a kdekoliv. Nepotřebují totiž zdroj elektřiny, protože krystaly, které obsahují, využívají teplo vytvářené vašim tělem.



Samozahřívací produkty Tourmalin akcelerují teplo absorbované z těla, zahřívají místo aplikace, zvyšují cirkulaci krevních toků, mají blahodárné účinky na zvýšení buněčného metabolismu, přináší úlevu, rychle zahřejí, uvolní svaly. Jsou ideální pro vyhřívání kloubů, což zejména v zimě velmi oceníte.


Produkty TOURMALIN
 mají léčivý vliv na organismus. Jejich dlouhovlnné infračervené záření blahodárně působí na bolesti v oblasti bederní páteře, ideální jsou i pro oblast krční páteře a kolena. Vytváří záporné ionty a magnetické pole, které pronikají do hloubky a ničí aktivní radikály a jiné škodlivé látky

Jaké zdravotní problémy pomůže Tourmalin vyléčit? 

Samozahřívací produkty Tourmalin vám pomohu od bolesti v hrudní oblasti páteře, v oblasti pánve, při bolesti ve svalech, u ischias 
a neuralgie. Odstraňují pocit chladu v oblasti bederních svalů, necitlivost a třes prstů dolních končetin, pomáhají i při otocích dolních končetin.
Pomáhají také léčit osteoporózu,  poruchy funkce břišních orgánů, orgánů pánve, gynekologických potížích, při nedostatečné nebo pomalé krevní cirkulaci. Uvolňují také  nervní napětí a pomohou vám odstranit stress i únavu.

Samozahřívací pásy Turmalin - nepotřebují elektřinu, okamžitý výhře
Samozahřívací pásy Turmalin - nepotřebují elektřinu, okamžitý výhře

Témata: 
Články odjinud


Články odjinud