25. dubna 2016 • 00:00

Travinem pohnojíš, plevel zahubíš!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebaví tě celou sezónu skákat, jak trávník píská? Jednou vyraší pampelišky, podruhé mech, potřetí jetel. Takže si vezmeš kyblík, nůž a odstraníš plevel mechanicky, anebo ho zahubíš chemicky. První varianta je levnější, ale zato pěkný tělocvik, strávíš tím celé odpoledne a ještě nemáš vysněný anglický trávník. Druhá varianta je sice snazší, ale čtyřnohý člen rodiny by se měl pár dní po nanesení herbicidu trávníku vyhýbat. 



 

TRAVIN umí vyřešit více problémů najednou

Letos buď chytřejší a použij Travin. Co to umí? Travin je unikátní trávníkové hnojivo značky Floria, které jako jediné na trhu zatočí s plevelem. Obsahuje selektivní herbicidy, které likvidují dvouděložné plevele, takže pampelišky, sedmikrásky, šťovík a jitrocel už nemají šanci. Další důležitou složkou Travinu je Zeolit, který upravuje pH půdy a tím omezuje tvorbu mechů.  Navíc je šetrný k životnímu prostředí, takže nevadí ani domácím mazlíčkům a působí po dobu dvou měsíců.

Foto AGRO CS a.s.

Jak se Travin používá?

Základem je bezpečná a jednoduchá aplikace. Na menší plochy ručním rozhozem. Máš-li okolo domu zahradu velikosti sportovního hřiště, použij posypový vozík. První zásah Travinem si naplánuj ideálně na konec dubna, když se trávník zregeneruje po zimě.  Další přihnojení zopakuj na začátku prázdnin. Pokud zakládáš nový trávník, s hnojením začni nejdříve měsíc po výsevu. Teď už si jen spočítej, kolik hnojiva budeš potřebovat. 8kg balení vystačí na cca 300 m2 travnaté plochy. V jakých baleních je dodáván se dozvíš na eshopu Megazahrada.cz.

Ještě jednou, proč vyzkoušet TRAVIN:

Trávníku dodáš potřebné živiny pro zdravý růst, sytě zelenou barvu a hustý porost.
Nemusíš extra kupovat a aplikovat hnojivo a herbicid, Travin zvládne obojí.
Účinné látky se uvolňují postupně, takže 2 měsíce je práce jenom pro sekačku.
Víme, že ke každé zahradě patří němé tváře, proto jim s Travinem nic nehrozí.
Jedním krokem tedy zajistíš komplexní péči o trávník, takže ušetříš spoustu času pro rodinu.


Foto AGRO CS a.s.

Travin je český výrobek!

Floria je prémiová značka společnosti AGRO CS, předního českého výrobce zahradnických substrátů, hnojiv, travních směsí a dekoračních materiálů. Travin je součástí kompletního trávníkového programu, který zahrnuje speciální travní směsi, hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům, trávníkovou náplast, apod. Všechny výrobky si lze objednat na eshopu Megazahrada.cz s možností osobního odběru v České Skalici. Jinak zasíláme balík přes externího dopravce – nad 1199 Kč a současně do hmotnosti 49 kg je doprava zdarma.

Články odjinud


Články odjinud