29. dubna 2016 • 15:27

Staň se hostitelem přes Airbnb a soutěž tento víkend o jedinečný hokejový zážitek!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na dva šťastlivce čeká opravdu unikátní hokejový zážitek! Zápas mezi Českou republikou a Kanadou budou totiž sledovat živě ze speciálně upraveného fanouškovského apartmá.



Komunitní platforma Airbnb, která zprostředkovává ubytování lidem z celého světa, připravila exkluzivní soutěž pro všechny hokejové fanoušky. Jeden výherce a jeho host budou moci sledovat zápas mezi Českou republikou a Kanadou ze speciálně upraveného designového Skyboxu přímo v O2 areně! Naskytne se jim tak jedinečná příležitost vidět hokejový zápas naživo z pohodlí gauče nebo přímo z postele!


Výhra zahrnuje kromě možnosti přespání v unikátně upraveném Skyboxu také vstupenky na hokejový zápas, týmové dresy a speciální puk. Airbnb hostitelem tohoto výjimečného zážitku bude známý sportovní komentátor Petr Svěcený. Na výherce navíc čeká prohlídka O2 areny a možnost zhlédnutí předzápasového rozbruslení. Před návratem do Skyboxu si výherce spolu s doprovodem ještě užije večeři v luxusním soukromém apartmá O2 areny, které doposud žádný jiný fanoušek nenavštívil.

„Spousta fanoušků chce být co nejblíže ledu a hokejové akci. Je skvělé, že hned dvěma šťastným z nich nabídneme takovýto zážitek,“ říká hostitel Petr Svěcený a dodává: „Od posledního zápasu Česko – Kanada uplynulo už 5 let, když nepočítáme mistrovství světa. Pro diváky to bude úžasný zápas!“

Foto Airbnb

„Češi jsou jedni z nejvěrnějších a nejvíce nadšených hokejových fanoušků na světě,“ říká generální manažer Airbnb pro Českou republiku Andrew Verbitsky a dodává:„Airbnb je o autentických cestovatelských zážitcích. Jsme rádi, že českým fanouškům můžeme jako první nabídnout možnost přespání v našem speciálním apartmá a navíc zajistit neopakovatelný zážitek ve formě předzápasové prohlídky O2 areny.“

Jak soutěžit?

Pokud se chcete soutěže zúčastnit, podívejte se na nabídku ubytování v O2 areně přímo na stránkách Airbnb. Pošlete nám krátkou zprávu, ve které zdůvodníte, proč právě vy jste tím největším hokejovým fanouškem, který by měl vyhrát tento jedinečný zážitek. Nezapomeňte nám poslat také odkaz (URL) na vaši vlastní nabídku ubytování na Airbnb. Přihlášky je možné zasílat do půlnoci 1. května 2016. Všechny podmínky soutěže najdete zde.

Články odjinud


Články odjinud