26. května 2016 • 00:00

„Fandíš, Bejku?“ „Fandím!“

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzpomínáte si na tento rozhovor, který se odehrál mezi Jaroslavem Duškem a Jirkou Macháčkem ve filmu Horem Pádem. Jestli jste si jako Jirka trochu nejistí, nebo jste nedej bože fandit tak trochu zapomněli. Poradíme vám, jak se do toho pořádně opřít a podpořit „naše kluky“ z plných plic. Fandění není radno podcenit!



Když fandíte doma

Příprava na zápas probíhá nejen v kabině profíků, ale i u vás doma. Ovšem není trénink jako trénink. Ve vašem případě byste pozvané měli namotivovat dostatkem nachlazených piv, samozřejmě dle chuti každého účastníka, širokou nabídkou chipsů, oříšků nebo preclíků. To jsou ale jen drobné triky z pozice trenéra – hostitele, které se již staly klasikou. Nečekaný tah, který by mohl vaše hosty nalákat, je po domácku připravená paštika. Ta během zápasu přijde jistě vhod. Protože náročný zápas si žádá posily těžkého kalibru, bude absolutní hvězdou vašeho fanouškovského menu homemade burger s karamelizovanou cibulkou a rozteklým sýrem, který můžete ještě vyšperkovat pečenými brambůrkami s česnekovým dipem. Po takovém dopingu, samozřejmě povoleném, bude mít návštěva pořádný tah na branku a rozhodně nebude chtít pískat konec. Veškeré uvedené ingredience, díky kterým namícháte příjemný sportovní zážitek, a mnohem více najdete v širokém sortimentu Penny. Fantazii se meze nekladou.

Foto Penny

Výbava fanouška

Fandění ale není jen o jídle a pití. Jsou k tomu potřeba i silné hlasivky, mírné pohybové nadání a různé propriety, které váš zápal umocní. Sousedi nebo vedlejší stůl intelektuálů sice může namítnout, že by si rádi v klidu povídali. Kde by ale byla podpora českého týmu bez krásného pokřiku „kdo neskáče, není Čech, hop, hop, hop“ s povinným pohybovým doprovodem ve stylu drobných poskoků.  Větší hluk během zápasu přetrpí a při pohledu na soudržnost pasivních ale veselých sportovců v českých dresech zjihnou srdce i těm největším tvrďákům. Do povinné výbavy fanouška tedy jasně patří dres reprezentace, vlajky a vlaječky či různá mávátka. Ženy jistě ocení i možnost úpravy zevnějšku pomocí českých barev a tím tematicky přizpůsobit svůj vzhled. Své sportovní nadšení a soudružnost s českým týmem ale můžete dát na odiv i ve svém nebo na svém autě. Ukažte, že podporujete Čechy, nablýskejte svůj vůz a oblékněte ho do českých barev. Vlaječky do auta z Penny vám s fanděním jistě pomohou, dokonce je získáte zdarma k nákupu nad 700 Kč. Porozhlédněte se v Penny po základní výbavě každého správného fanouška, jako jsou všechny možné laskominy a vlaječky a Fanděte hezky česky.

Foto Penny

Nyní by vás nemělo už nic zaskočit. Tak s chutí do toho. Češi!

Články odjinud


Články odjinud