11. července 2016 • 00:00

Holba stále září

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ať už si užíváte nejrůznější sporty aktivně či pasivně, dobré pivo nesmí nikdy chybět. Jedno orosené po sportovním výkonu dokonale zažene žízeň. Při sledování nejrůznějších zápasů v televizi zase provází diváka už od samého počátku a skvěle podtrhne celkovou atmosféru. Vždy ale musí splňovat jednu zásadní podmínku. Tou je vyladěná chuť. Není přeci nic horšího, než si dát pivo, které vám jaksi nešmakuje.



Na trhu existuje opravdu široká nabídka nejrůznějších piv. Jak ale vybrat to nejlepší? Zaručenou sázkou na jistou je Holba. Potvrzuje to i fakt, že se Holba Šerák Speciál stala již podruhé v řadě nejlepším pivem republiky na prestižní degustační soutěži Pivo České republiky 2016 v kategorii Světlé speciální pivo.

Pivovar se nenechal zahanbit ani v dalších kategoriích. Celkově se dostal na bednu vítězů v 5 kategoriích a Holba se tak stala nejoceňovanějším pivem soutěže. Světlý výčepní Šerák, Holba polotmavá a Holba Kvasničák si ve svých kategoriích vybojovali cenné stříbro a ochucená Holba Brusinkou s mátou bronz. To vše v konkurenci dalších 338 piv z 65 pivovarů.

Čím si Holba získala odbornou porotu desítek degustátorů? Výborným řízem, příjemně doznívající hořkostí, stálostí pěny a vysokou pitelností. Zkrátka vším, co dělá z piva jedinečný degustační zážitek.

Za úspěchem bezesporu stojí tradiční receptura a vybrané suroviny, na kterých si pivovar zakládá. Holba se může jako jeden z mála pivovarů pyšnit tím, že vaří pivo z vlastní vody z horských pramenů, kterou čerpá přímo v areálu pivovaru. Prvotřídní chmel získává z vyhlášené oblasti Tršicka a slad zase ze světově proslulých moravských ječmenů. I samotné kvasnice pochází z vlastní produkce, které si kultivuje z vlastního ověřeného kmene.

Holba se má zkrátka čím chlubit. Přesvědčit se o tom můžete sami. I letos totiž nabízí svým fanouškům cestu nevšední exkurze do pivovaru s názvem Holbácí Šeráci. Pokud chcete nahlédnout do tajů přípravy piva, zabojovat v soutěžích a užít si spoustu zábavy v doprovodu lahodného piva a tradičního občerstvení, je pro vás tato událost jako dělaná. Registrovat se můžete na www.holbajede.cz.

Články odjinud


Články odjinud