15. září 2016 • 00:00

Vrchol sezóny pro milovníky aut se nezadržitelně blíží!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patříte mezi obdivovatele motorů, ať už na dvou nebo čtyřech kolech? Plánujte koupi nového vozu či motocyklu nebo prostě jen hledáte zajímavý program na konec září? Potom si nenechte ujít největší český autosalón AUTOSHOW PRAHA 2016. Letos oslaví již devatenácté narozeniny a uskuteční se v termínu od 22. do 25. září 2016 na Výstavišti v Praze - Holešovicích. A na co se můžete těšit? 



Prověřený pořadatelský tým nabízí každý rok zajímavé novinky i inovativní expozice. Zároveň neustále sleduje potřeby a připomínky veřejnosti a snaží se jim celou akci přizpůsobit. Stejně tomu bude i letos, kdy se počítá s účastí 40.000 návštěvníků.

Základem programu budou prezentace bezmála čtyřicítky oblíbených značek včetně mnoha modelových premiér. Jejich zlatým hřebem bude představení nového crossoveru Toyota HR - C, který nastoluje zbrusu nový trend v tomto segmentu. Výsledkem je stylové auto s vynikajícími jízdními vlastnostmi, které na silnici nezůstane bez povšimnutí. V rámci modelové premiéry je pro návštěvníky stánku Toyota Louwman přichystán opravdu bohatý program.

Foto Incheba Expo Praha spol. s.r.o.

Pokud se toužíte do programu aktivně zapojit, rozhodně využijte možnosti testovacích jízd. Vůbec poprvé povedou mimo areál Výstaviště a nabídka vozů je opravdu široká. Stačí se jen včas zaregistrovat. Nezapomenutelné zážitky si odnesete i z offroadového polygonu, kde si vyzkoušíte jízdu do svahu nebo příkré klesání.

Autosalón však není místem jen pro muže, naopak využijte jen k rodinnému výletu. Pro ženy a děti je speciálně určen program pod taktovkou Besipu a internetového magazínu Žena v autě. Hlavním tématem bude bezpečnost za volantem. Řidičky si mohou vyzkoušet bezpečnou jízdu na okruhu, prohlédnout si trenažéry otočení vozu a nárazu nebo si zasoutěžit o atraktivní ceny. Děti si mohou otestovat své znalosti na pěkném dopravním hřišti nebo si užít ve skákacím hradu. Maminky si zatím odpočinou u šálku dobré kávy.

Souběžně s Autoshow bude premiérově probíhat i salon ekologické dopravy EkoAuto. Jeho cílem je předvést a nabídnout široké veřejnosti ekologické dopravní prostředky
a představit možnosti jejich využití. Budete překvapeni, jak je nabídka dopravních prostředků ve variantách šetrných k životnímu prostředí široká.

Program AUTOSHOW PRAHA však nabídne mnohem víc! Přijďte se přesvědčit...

Více informací na www.autoshowpraha.cz

Články odjinud


Články odjinud