25. dubna 2017 • 13:58

Rakitić, bomba k tyči! Leoš Mareš s Jakubem Kohákem u El Clásika bavili

Autor: DIGI TV
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní El Clácico mohli fanoušci na DIGI TV sledovat také s alternativním komentářem v podání Leoše Mareše a Jakuba Koháka. A zejména druhý jmenovaný se do role vžil. „Vystřel to, hele, to je nádhernej gól. Rakitić, bomba k tyči,“ komentoval například gól Barcelony na 2:1. „To je génius,“ vykřikl, když Messi v samotném závěru brankou na 3:2 rozhodl.



Leoš Mareš s Jakubem Kohákem byli hosty předzápasového studia, v němž seriózně odpovídali na otázky Michala Hrdličky o svém vztahu k Realu, Barceloně i El Clásiku. Jakub Kohák si ale stejně neodpustil vtípek, když přiběhl do studia a požádal o autogram Karola Kisela, který předzápasovým studiem provázel jako expert.

Samotné komentování Mareše s Kohákem mohli diváci poslouchat na alternativní zvukové stopě, která doplnila klasický komentář v podání Marka Skáčika a bývalého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho. Zároveň DIGI TV přenášela jejich komentování formou streamu na svých facebookových stránkách. Stream přilákal přes tři tisíce fanoušků. Na videu se můžete podívat na sestřih toho nejlepšího.

Uvidíte na něm například, jak Leoš Mareš v klidu večeří, zatímco Jakub Kohák komentuje dění na hrací ploše. Jindy zas Jakub Kohák zkouší bezkrevný komentář jako v osmdesátých letech. „Vítáme vás v zápase. Messi přišel o míč, Casemiro, Kroos, Marcelo. Dává doleva na Ronalda, ten rychlými kroky dostihl míč, dělá si prostor, ter Stegen chytá,“ vykládá Jakub Kohák bez stopy emoce v hlase.

Když se na hřišti přiostřilo, okamžitě byli zpět v roli. „Ale pozor, všechny srandy pryč. Leo nám krvácí z obličeje,“ popisuje Jakub Kohák zranění Lionela Messiho, kterého zasáhl loktem od Marcelo. Messi poté hrál s bílým kapesníkem v puse. „Tak tahle fotka bude zítra na všech sportovních webech,“ glosoval moment Leoš Mareš.

Jakuba Koháka dokázala hra strhnout. „Vystřel to, hele, to je nádhernej gól. Rakitić, bomba k tyči. No to je nádhera. Venku, u svých největších rivalů. Barcelona vede 2:1, přátelé.“

V klidnější chvíli Leoš Mareš říká: „Dostávám pokyn z režie, že děvčata se na nás dívají na Facebooku a málo se prý usmíváme. To si nemyslím, protože Jakub je alespoň pro mě tak zábavný, že se usmívám pořád.“ Jakub Kohák reaguje znovu pohotově: „Já jsem si pro tenhle případ připravil to, co k dnešnímu zápasu neodmyslitelně patří. Je to Messiho kapesník v puse. V tuto chvíli mě můžete vidět na streamu jako Messiho, když atakoval bránu s kapesníkem v puse.“

Zklamaný útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo po prohře s Barcelonou
Zklamaný útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo po prohře s Barcelonou

V jejich komentáři přes nadsázku a legrácky neunikly žádné důležité momenty: vyloučení kapitána Sergia Rámose, který se vyfauloval na Messim, vyrovnávací branku Realu na 2:2 při hře o deseti stejně jako rozhodující moment zápasu. Zatímco Leoš Mareš odpočítával poslední vteřiny zápasu, Jakub Kohák jásal: „Messi, gól! Já se zblázním, to snad není možné. To je génius! Já jsem to říkal, že to dá Barcelona. Messi je neskutečnej!“

„Chtěl bych zmínit vizionářskou schopnost Jakuba Koháka, protože on před zápasem říkal: Volal mi Messi a říkal mi, že do toho dá všechno. Kamaráde, ty jsi Nostradamus,“ poznamenal Leoš Mareš po zápase uznale.

El Clásico se vydařilo. Hrál se skvělý fotbal, Michal Hrdlička připravil s kolegy z DIGI Sportu kvalitní a atraktivní studio, Tomáš Ujfaluši zvládl komentátorskou premiéru také znamenitě (mimochodem tipl přesný výsledek – 3:2 pro Barcelonu). To hlavní ale předvedli hráči na ploše: El Clásico s pořadovým číslem 233 přineslo mimořádný fotbalový zážitek a bylo bezesporu vrcholem sezony. Ta ale zdaleka nekončí a po vítězství Barcelony v El Clásiku se bude o titul zřejmě bojovat až do konce. Španělskou ligu nabízí fotbalovým fanouškům v České republice exkluzivně DIGI TV na kanálu DIGI Sport 3 HD >>

Real Madrid - Barcelona: Neskutečný závěr! Messi rozhodl přesnou střelou v posledních vteřinách
Video se připravuje ...

Real Madrid - Barcelona: Domácí vyrovnali i o deseti! Po centru Marcela se prosadil James
Video se připravuje ...

Real Madrid - Barcelona: Hosté vedou 2:1! Po krásné kličce se luxusně trefil Rakitič
Video se připravuje ...

Real Madrid - Barcelona: Vyrovnáno! Messi rozjel i zakončil nádhernou akci Barcelony
Video se připravuje ...

Real Madrid - Barcelona: První gól zápasu! Ramos mířil do tyče, Casemiro míč dorazil do prázdné
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud