9. května 2017 • 16:00

Legenda Pelé se vrací!

Prezentace klienta
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kopat za stejný tým jako Pelé je snem téměř každého fotbalového fandy. Značka Snickers se spojila s největší fotbalovou legendou všech dob v rámci nové kampaně „Hraj jako Pelé“, díky níž se tři Češi budou moct s touto jedinečnou osobností setkat na Olympijském stadionu v Barceloně, a dokonce si pod dohledem proslulé sportovní ikony zatrénovat.



Jak na to? Stačí se do 18. 6. zapojit do soutěže a přispět na www.snickers.cz videem nebo fotkou na téma nejlepší fotbalový trik právě ve stylu Pelého.

Kdo je Pelé?

Fotbalista s velkým „F“ známý nejen hráčům, fanouškům a sportovním příznivcům, ale i normálně nezainteresovaným lidem napříč zeměmi i kontinenty. Jeho jméno spojuje svět nejpopulárnějšího sportu na světě a je téměř jeho synonymem. Získal tři tituly mistra světa, dvě vítězstvími v Mistrovství světa klubů a Severoamerické fotbalové lize se stal vedoucím střelcem všech dob s celkovým skóre 1 283 gólů. Za tento nevídaný úspěch byl na přelomu tisíciletí zvolen FIFA hráčem století.

"Jsem moc rád, že mohu spolupracovat se Snickers a stát se součástí tak speciální události, jež značka přináší svým příznivcům. Svět fotbalu mi dal strašně moc, a tak vítám tuhle mimořádnou příležitost, skrze níž se mohu odvděčit. Těším se na výherce soutěže, kterým rád přiblížím, jak fotbal hrát i vyhrávat jako já," vzkazuje všem fotbalovým nadšencům Pelé!

Podrobná pravidla a vysvětlení celé mechaniky soutěže najdete na www.snickers.cz

 

Články odjinud


Články odjinud