30. června 2017 • 10:18

Barbora Špotáková bude hlavní tváří MS i značky SEAT

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká oštěpařka Bára Špotáková je již mnoho let sympatickou, usměvavou tváří značky SEAT a tato úspěšná spolupráce pokračuje i v letošní sezoně, jejímž vrcholem bude mistrovství světa v Londýně. Světová rekordmanka bude nejen hvězdou upoutávek značky SEAT na mistrovství světa v atletice v Londýně, ale i samotného mistrovství světa. Pořadatelé si totiž Báru předcházejí pro její přátelskou, vstřícnou povahu i mimořádné zaujetí, s nímž k závodům přistupuje.



„Mám obrovskou radost, že můžeme i nadále podporovat tak výjimečnou sportovkyni a osobnost, jakou je Bára Špotáková,“ říká Aleš Novák, ředitel divize SEAT společnosti Porsche Česká republika. „Věřím, že nejen fanoušky atletiky potěší více než desetiminutový rozhovor s Bárou, který jsme právě zveřejnili na našem kanálu SEAT Česká republika na Youtube. S naší nejlepší oštěpařkou jsme natočili také sérii atraktivních upoutávek na mistrovství světa v Londýně, které budou následovat. Za celý tým značky SEAT bych rád Báře popřál vše nejlepší k jejím dnešním narozeninám, mnoho dalších úspěchů a splněných snů v její sportovní kariéře i osobním životě.“

Bára Špotáková odpovídá v novém videu pro značku SEAT na rozmanité otázky z oblastí jejího atletického i osobního života, ať se jedná o hledání motivace v různých fázích její kariéry, výhody a nevýhody popularity, rivalitu s mladšími závodnicemi nebo o realizaci snu o překonání vlastního světového rekordu. Bára sice v rozhovoru naznačuje plány na další rozšíření rodiny, zatím se však její pozornost upírá k letošnímu mistrovství světa v Londýně. Ještě před vrcholem letošní sezony čeká naši nejlepší oštěpařku série tří červencových mítinků Diamantové ligy.

VIDEO: Bára Špotáková odpovídá na rozmanité otázky

Dosavadní výkony Báry Špotákové v letošní sezoně jsou zatím velmi slibné. O uplynulém víkendu potvrdila svou rostoucí formu vítězstvím v Superlize mistrovství Evropy reprezentačních družstev ve francouzském Lille. Špotáková překonala posledním hodem běloruskou soupeřku a vylepšila své letošní maximum na 65,14 m. Skvělá rekordmanka tak opět dokázala, že je ve svém nitru stále tou bojovnicí, jakou fanoušci atletiky dobře znají, přestože již o sobě, s humorem sobě vlastním, začíná hovořit jako o „veteránce“. Čeští atleti díky jejímu triumfu skončili osmí, těsně za Itálií, a poprvé v historii se udrželi v Superlize pro další ročník.

Světová rekordmanka, dvojnásobná olympijská vítězka, mistryně světa, mistryně Evropy a dvanáctinásobná mistryně republiky je také vzornou maminkou čtyřletého syna Janka a se svým životním partnerem plánuje rozšíření rodiny. Ostatně v sedmimístném MPV SEAT Alhambra mají pro realizaci takových plánů velkorysé rezervy. „Od té doby, co se narodil Janek, jezdím v SEATu Alhambra a nemohu si ho vynachválit,“ říká česká atletická hvězda. „Alhambra je ideální rodinný automobil, se sedmi sedadly to je takový malý autobus, což je skvělé, když jedeme například na výlet s kamarády. Samozřejmě se mi do tak velkého vozu krásně vejdou i oštěpy a další sportovní výbava. A také v Alhambře vozíme psa, naši první dceru,“ dodává s úsměvem Bára Špotáková.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud