30. června 2017 • 10:18

Barbora Špotáková bude hlavní tváří MS i značky SEAT

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká oštěpařka Bára Špotáková je již mnoho let sympatickou, usměvavou tváří značky SEAT a tato úspěšná spolupráce pokračuje i v letošní sezoně, jejímž vrcholem bude mistrovství světa v Londýně. Světová rekordmanka bude nejen hvězdou upoutávek značky SEAT na mistrovství světa v atletice v Londýně, ale i samotného mistrovství světa. Pořadatelé si totiž Báru předcházejí pro její přátelskou, vstřícnou povahu i mimořádné zaujetí, s nímž k závodům přistupuje.



„Mám obrovskou radost, že můžeme i nadále podporovat tak výjimečnou sportovkyni a osobnost, jakou je Bára Špotáková,“ říká Aleš Novák, ředitel divize SEAT společnosti Porsche Česká republika. „Věřím, že nejen fanoušky atletiky potěší více než desetiminutový rozhovor s Bárou, který jsme právě zveřejnili na našem kanálu SEAT Česká republika na Youtube. S naší nejlepší oštěpařkou jsme natočili také sérii atraktivních upoutávek na mistrovství světa v Londýně, které budou následovat. Za celý tým značky SEAT bych rád Báře popřál vše nejlepší k jejím dnešním narozeninám, mnoho dalších úspěchů a splněných snů v její sportovní kariéře i osobním životě.“

Bára Špotáková odpovídá v novém videu pro značku SEAT na rozmanité otázky z oblastí jejího atletického i osobního života, ať se jedná o hledání motivace v různých fázích její kariéry, výhody a nevýhody popularity, rivalitu s mladšími závodnicemi nebo o realizaci snu o překonání vlastního světového rekordu. Bára sice v rozhovoru naznačuje plány na další rozšíření rodiny, zatím se však její pozornost upírá k letošnímu mistrovství světa v Londýně. Ještě před vrcholem letošní sezony čeká naši nejlepší oštěpařku série tří červencových mítinků Diamantové ligy.

VIDEO: Bára Špotáková odpovídá na rozmanité otázky

Dosavadní výkony Báry Špotákové v letošní sezoně jsou zatím velmi slibné. O uplynulém víkendu potvrdila svou rostoucí formu vítězstvím v Superlize mistrovství Evropy reprezentačních družstev ve francouzském Lille. Špotáková překonala posledním hodem běloruskou soupeřku a vylepšila své letošní maximum na 65,14 m. Skvělá rekordmanka tak opět dokázala, že je ve svém nitru stále tou bojovnicí, jakou fanoušci atletiky dobře znají, přestože již o sobě, s humorem sobě vlastním, začíná hovořit jako o „veteránce“. Čeští atleti díky jejímu triumfu skončili osmí, těsně za Itálií, a poprvé v historii se udrželi v Superlize pro další ročník.

Světová rekordmanka, dvojnásobná olympijská vítězka, mistryně světa, mistryně Evropy a dvanáctinásobná mistryně republiky je také vzornou maminkou čtyřletého syna Janka a se svým životním partnerem plánuje rozšíření rodiny. Ostatně v sedmimístném MPV SEAT Alhambra mají pro realizaci takových plánů velkorysé rezervy. „Od té doby, co se narodil Janek, jezdím v SEATu Alhambra a nemohu si ho vynachválit,“ říká česká atletická hvězda. „Alhambra je ideální rodinný automobil, se sedmi sedadly to je takový malý autobus, což je skvělé, když jedeme například na výlet s kamarády. Samozřejmě se mi do tak velkého vozu krásně vejdou i oštěpy a další sportovní výbava. A také v Alhambře vozíme psa, naši první dceru,“ dodává s úsměvem Bára Špotáková.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud