12. září 2017 • 14:00

Zase v tom je hokej!

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tady.  8. září začala nová sezóna české hokejové Extraligy. Kanadsko-americké NHL se dočkáš  5. října. Ruská KHL již začala a většinu zápasů můžeš sledovat živě na Fortuna TV. Pro větší zážitek z hokeje ti nabízíme hned několik novinek, které můžeš získat, když si vytvoříš účet u Fortuny.  A pak, tvá radost z výhry týmu, kterému fandíš, může být dvojnásobná. 



Vsaď si bez rizika až za 500 Kč

Všichni noví zákaznici mohou využít exkluzivní bonus ve formě sázky bez rizika až za 500 Kč. Co to znamená? Že tvoje první sázka nemůže prohrát! Pokud nevyjde, vrátíme ti ji celou zpět na tvůj účet

…seber výhru v prodloužení

Máš svoje oblíbené střelecké hrdiny a rád na ně sázíš? Pak máš zase vyšší šanci na výhru! Jedině u Fortuny se totiž počítá branka dosažená i v prodloužení hokejového utkání anebo pokud se jedná o rozhodující samostatný nájezd!

…a za kámoše až 500 Kč

Pozvi své kamarády do hry a za každého od Fortuny dostaneš bonus od 50 do 500 Kč podle výše jeho sázky. Kolik kámošů přivedeš, tolik bonusů získáš!

Výše bonusu se odvíjí od částky, kterou si tvůj kámoš do 60 dnů od registrace vsadí. Do vsazené částky se započítávají tikety s celkovým kursem 3:1 a vyšším.

Nemáš ještě účet Fortuna? Vytvoř si ho online ZDE a vsaď si tak svou první sázku až za 500 Kč úplně bez rizika!

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud