31. července 2014 • 22:52

Fleišmana mrzelo, že Astra udeřila z brejků, o nichž Slovan věděl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Kapitána Jiřího Fleišmana mrzelo, že fotbalisté Liberce sami dopomohli Astře Giurgiu k vysokému vítězství 3:0 v úvodním duelu 3. předkola Evropské ligy. Severočeši se před zápasem chystali na to, že soupeř má smrtící brejky a rychlé útočníky, přesto je nedokázali ubránit.


"Říkali jsme si, že mají strašně nebezpečné brejky. Možná jsme si mysleli, že to nějak zvládneme. Ale ty brejky jsme nezachytili, přesvědčili jsme se, že je mají opravdu výborně nacvičené," řekl novinářům po zápase Fleišman.

"Musíme se z toho do odvety určitě ponaučit. V odvetě je asi musíme víc presovat, abychom je k těm balonům za obranu nepustili," doplnil liberecký kapitán.

Posteskl si, že zápasový plán co nejdéle udržet čisté konto vzal za své už ve čtvrté minutě. "Chtěli jsme si dát pozor na začátek zápasu, bohužel hned ve čtvrté minutě dostaneme gól, kdy jejich hráč obejde dva naše hráče," litoval úvodní inkasovaný gól od Nigerijce Kehindeho Fataie, který pak přidal ještě dvě trefy. "Když na něj nakopli balon dopředu, byl strašně rychlý a silný," podotkl Fleišman.

Dvojzápas ještě nepovažuje za zcela ztracený. "Takovéhle zápasy zkrátka někdy přijdou. Svým způsobem nás to může i posílit. Musíme se z toho poučit a dokázat zapomenout. Máme před sebou ještě odvetu. Myslím, že už to bude hodně těžké. Neznamená to ale, že bychom se vzdávali, pokusíme se o malý zázrak," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud