23. srpna 2014 • 19:46

Hlasy po utkání fotbalové ligy Hradec Králové - Slovácko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 5. kola první fotbalové ligy Hradec Králové - 1. FC Slovácko (2:0):


Luboš Prokopec (trenér Hradce): "Pomohl nám úvodní gól. Pokaždé, když skórujete, hned se vám hraje lépe. Po přestávce jsme nechtěli jen bránit hubený náskok, ale snažili jsme hrát aktivně a dát druhou branku. Pochválit musím celé mužstvo, a i když to nedělám, tak tentokrát jmenovitě Pavla Dvořáka, který hrál skvěle a všem kritikům svým výkonem zavřel ústa."

Svatopluk Habanec (trenér Slovácka): "Hradec byl lepší, zaslouženě vyhrál, my jsme posledních čtrnáct dní začali se srandováním, které jsme si přenesli na hřiště. Je to i moje chyba, tohle musím jako trenér ukočírovat. Byli jsme připraveni na silnou přechodovou fázi Hradce, ale prakticky jsme v tom vyhořeli. Domácí měli pět stoprocentních šancí, ale proměnili jen dvě. Ve druhém poločase jsme nevystřelili na branku. To je součet našeho fotbalu bez jakékoliv přímočarosti."

Pavel Dvořák (hráč Hradce): "Všem se nám hrozně ulevilo. Nejen mně, ale i celému mančaftu. Už bylo na čase. Doufám, že teď už budeme střílet góly pravidelně a nebudeme zase čekat pět kol."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud