30. srpna 2014 • 20:13

Loko Vltavín vyhrál 2:1 v Chomutově a vede tabulku ČFL

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté exdruholigového týmu Loko Vltavín v dnešním utkání 4. kola ČFL vyhráli na půdě posledního Chomutova 2:1 a probojovali se s deseti body do čela tabulky. Dosud vedoucí Králův Dvůr však má k dobru nedělní zápas ve Štěchovicích, podobně jako týmy Admiry a Domažlic, které by při zaváhání králodvorských "cábelíků" měly samy šanci převzít vedení.


Brankář Loko Vltavín Čaba sice poprvé v této sezoně lovil míč ze sítě, kdy jej překonal v dresu Chomutova hrající teplický fotbalista Strada, nakonec ale pomohl týmu z Prahy-Holešovic k tříbodovému zisku. Svými brankami se o něj postarali Hodas a Klavík.

Fanoušci v Praze na Střížkově se radovali z prvního tříbodového zisku týmu Bohemians Praha, který porazil 3:0 nováčka Union 2013. U všech tří branek domácích byl záložník Michal Sedláček. První dal sám z penalty a poté po jeho standardkách vstřelil zbývající dvě Štoček.

Poprvé naplno zabodoval také písecký nováček, doma porazil 4:2 soupeře z Chrudimi. Za domácí skórovali dvakrát Němec, Zušťák a Zahrádka, za hosty Nadrchal s Váchou.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud