1. září 2014 • 10:03

Golfové Czech Masters bude za rok na konci srpna

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Golfový turnaj Czech Masters v rámci European Tour, která se letos do Česka vrátila po třech letech, se příští rok uskuteční na konci srpna. Evropská elita se na hřišti Albatross na Berounsku objeví 27. až 30. srpna, tedy o týden později než v letošním ročníku. Ten vyhrál Jamie Donaldson z Walesu a dostal se díky tomu do evropského týmu pro prestižní Ryder Cup.


"Termín se o týden posunul, tak jako celý kalendář European Tour. Zůstáváme po turnaji v Dánsku a jdeme znovu proti prvnímu turnaji play off FedEx Cupu na PGA Tour. Zachování sledu akcí je pro nás důležité, protože pro hráče se tím nic nemění. Počítat už můžeme s účastí Donaldsona," uvedl v tiskové zprávě Petr Dědek, majitel promotérské společnosti Relmost. Celková dotace zůstane milion eur.

Čtvrtý ročník turnaj Challenge Tour, druhé evropské ligy, se na hřišti Kunětická Hora bude jako D+D REAL Czech Challenge konat od 28. do 31. května 2015. "Zvyšujeme prize money o pět tisíc eur. To znamená, že na Czech Challenge se rozdělí 170 tisíc eur," dodal Dědek.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud