2. září 2014 • 20:45

Hlasy po utkání 2. kola fotbalové ligy Teplice - Č. Budějovice

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 2. kola první fotbalové ligy FK Teplice - Dynamo České Budějovice (4:0):


Zdeněk Ščasný (trenér Teplic): "Spokojenost je s výsledkem a výhrou doma. Ale citelně nám chyběli absentéři. Takács podává letos velmi dobré výkony a Litsingi je obzvlášť důležitý, hlavně v zápasech doma. Tyhle zápasy přitom bývají průšvihové, Budějovice se rozehrály a jejich styl nám nesedí. Hrály dobře organizovaně, obětavě, ale zvládli jsme to, tentokrát pro nás dopadly dobře ty rozhodující situace. Mám ale dost výhrad - třeba když už jsme vedli, dopustili jsme se dvou strašidelných ztrát a uklidnil nás až ten druhý gól. Teprve druhý poločas byl klidnější."

Luboš Urban (trenér Č. Budějovic): "Prohráli jsme 0:4, co k tomu víc říct? My jsme se na zápas přitom připravovali, chtěli jsme hrát to, na co máme, jenže jsme špatně vyřešili zlomové momenty. A to brejk Vošahlíka, který si špatně zpracoval, přitom šance jako hrom. Pak zase špatně vyřešená standardka, akce domácích a nepokrytý hráč ve vápně. Teplice byly aktivnější, ale ne o tolik. Rozdíl byl v efektivitě. Domácím stačilo málo a dali góly, zatímco my nevyužijeme ani jasné šance. Přitom Teplice hrály vzadu dost nezodpovědně, ale my je nedokázali potrestat. To skóre mi vysloveně vadí, kdyby to bylo třeba 3:5, bylo by to lepší. Hráče by to ale nahlodat nemělo, už jsme měli podobný zápas s Plzní. Potřebujeme si to rozebrat, zapomenout a hrát dál. Machovec má zřejmě výron kotníku, vyšetření ukáže, co s ním bude dál."

David Jablonský (obránce Teplic): "Máme sice dost remíz, ale dá se mluvit o dobrém startu do sezony, právě díky tomuhle výsledku."

Petr Benát (záložník Č. Budějovic): "Chtěli jsme do poločasu vyrovnat, místo toho jsme inkasovali, to byl zlom. Čtyři inkasované góly jsou moc, ale víc nám selhala koncovka. Ten zápas měl skončit aspoň třeba 2:4 nebo tak."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud