3. září 2014 • 07:55

Za USA si hrají Ryder Cup i Bradley, Mahan a Simpson

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Sestavy pro nadcházející golfový Ryder Cup jsou kompletní, divoké karty do amerického týmu obdrželi Keegan Bradley, Hunter Mahan a Webb Simpson. Prestižní souboj výběrů USA a Evropy se uskuteční ve skotském Gleneagles od 26. do 28. září. Američtí golfisté se pokusí vylepšit svou bilanci z posledních devíti ročníků, v nichž utrpěli sedm porážek. Na soupeřově půdě uspěli naposledy před 21 lety.


Na základě výsledků měli jistou nominaci Bubba Watson, Rickie Fowler, Jim Furyk, Jimmy Walker, Phil Mickelson, Matt Kuchar, Jordan Spieth, Patrick Reed a Zach Johnson.

"Na divoké karty bylo více adeptů. Řadě hráčů se teď daří, což je dobře. Budeme to potřebovat," řekl americký kapitán Tom Watson. "Na papíře to vypadá, že evropští hráči jsou favority a my outsidery, ale já svému týmu věřím." Do týmu nevzal Chrise Kirka, jenž vyhrál v pondělí Deutsche Bank Championship v Nortonu a dostal se do čela play off lukrativní série FedExCup.

Evropský výběr povede světová jednička Rory McIlroy ze Severního Irska. V týmu jsou dále jeho krajan Graeme McDowell, Švéd Henrik Stenson, Angličan Justin Rose, velšský vítěz Czech Masters Jamie Donaldson, Španěl Sergio García, Němec Martin Kaymer, Francouz Victor Dubuisson a Dán Thomas Björn. Divoké karty v úterý obdrželi Angličané Ian Poulter, Lee Westwood a Skot Scott Gallacher.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud