1. října 2014 • 11:26

Bryant po dlouhé zdravotní pauze poprvé trénoval s Lakers

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Klíčový hráč Kobe Bryant po desetiměsíční zdravotní pauze v úterý poprvé trénoval s basketbalisty Lakers. Pětinásobný šampion NBA absolvoval se spoluhráči většinu z tříhodinového tréninku, na němž se vrátil na hřiště i další dlouhodobý marod losangeleského týmu Steve Nash.


Bryant měl utrženou achilovku, a když začal v prosinci znovu hrát, poranil si vážně koleno. Za celou sezonu měl na kontě jen šest odehraných zápasů. "Cítím se normálně. Cítím se, jako bych to byl já. A to je dobré," řekl špičkový střelec stručně po úvodní zátěži.

Ze tříhodinového tréninku odstoupil 45 minut před koncem, kanadský rozehrávač Nash po potížích s nervy omezujícími činnost levé nohy absolvoval úvodní hodinu a půl. Oba se zatím budou na novou sezonu, začínající 28. října, připravovat s úlevami.

Lakers bez Bryanta, Nashe i dalších marodů prožili tristní sezonu, ze všech klubů NBA měli šestou nejhorší bilanci (27 výher a 55 porážek) a poprvé od roku 2005 chyběli v play off. Bryant přiznal, že se teprve seznamuje se spoluhráči, protože valná většina je nových. Z mistrovského kádru z roku 2010 už zbyl jen on sám. I kouč Byron Scott je nový.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud