19. října 2014 • 18:37

Hlasy po utkání fotbalové ligy Mladá Boleslav - Plzeň

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 11. kola první fotbalové ligy FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň (0:3):


Boris Kočí (asistent trenéra M. Boleslavi): "Viděli jsme dramatické utkání se spoustou šancí na obou stranách. Plzeň z první šance vstřelila branku, nám se naopak nedařilo šance přetavit v branku. To je proti silnému soupeři vždy problém. Nechci se vyjadřovat k výkonu rozhodčího, to viděli všichni. Já bych to odpískal jako penaltu, Lalkovič zas mohl jít sám na branku, ale zastavil ho ofsajd, který podle záběrů nebyl. Emoce samozřejmě byly velké. Nechci ale, aby to vyznělo, že za to mohl rozhodčí. Bylo tam víc faktorů, především nevyužité šance. Ve druhé půli už naše hra nebyla tak pestrá, držel nás brankář Aleš Hruška. Když jsme přežili i penaltu, věřili jsme, že se pro nás ještě něco urodí, ale pak přišly dva brejky a Plzeň rozhodla."

Miroslav Koubek (trenér Plzně): "Viděli jsme zajímavou bitvu, plnou rychlosti a agresivity. Domácí nám to hodně ztížili, neměli jsme to tak snadné, jak napovídá výsledek. Naopak to bylo ještě těžší, než jsme čekali. My jsme některé věci řešili špatně, byl jsem nespokojený se sbíráním odražených míčů a měli jsme potíže. Soupeř si vytvořil pár nebezpečných situací a Kozáčik nás několikrát podržel. Bylo však jasné, že heroický výkon Boleslavi nevydrží celý zápas, což se postupem času potvrzovalo. Pak už jsme se dostávali do šancí. Dávali jsme dobré míče za obranu na Tecla, který ty situace vyřešil bravurně."

Stanislav Tecl (útočník Plzně, autor hattricku): "Měl jsem tam hodně šancí, naštěstí jsem pak dokázal některé šance proměnit. Naposledy jsem dal tři góly v jednom utkání ve druhé lize ještě v Jihlavě. Je pravda, že jsem se do šancí dostával, ale neproměňoval jsem je. Doufám, že jsem to zlomil a že se to teď zlepší."

Daniel Bartl (záložník M. Boleslavi): "Lalkovič odvedl výbornou práci na pravé straně, já byl sám na penaltě, on mi to dával, ale Řezník mě naverboval zezadu. Podle mě úplně stoprocentní jasná penalta a možná i červená karta. Ovlivnilo to průběh celého utkání. Možná bych musel udělat k balonu pár kroků, to nic ale nemění na tom, že balon prošel kolem mě a nechápu, proč se to nepískalo."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud