23. října 2014 • 11:14

Balotelli naštval trenéra výměnou dresu v poločasové přestávce

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Kontroverzní fotbalista Liverpoolu Mario Balotelli předvedl ve středečním utkání Ligy mistrů s Realem Madrid další ze svých pověstných "úletů". Italský útočník naštval trenéra Brendana Rodgerse tím, že si v poločase při cestě ze hřiště do kabin vyměnil dres se soupeřovým obránce Pepem. Do druhého dějství už Balotelli nenastoupil.


"Slyším o tom poprvé, ale pokud to tak opravdu bylo, nelíbí se mi to," řekl Rodgers po zápase, který jeho celek prohrál kvůli nepovedenému prvnímu poločasu 0:3.

"Viděl jsem to i v jiných ligách a zemích, ale nemělo by se to stávat. Podle mého názoru, pokud si chcete vyměnit dres, měl byste to udělat na konci zápasu," dodal kouč Liverpoolu.

S Balotellim si o nevhodném chování promluví. V prosinci řešil podobnou situaci s Mamadouem Sakhem, který si vyměnil dres s tehdejším útočníkem Chelsea Samuelem Eto'oem. "Měli jsme tu podobný incident vloni. Poradil jsem si s tím a vypořádám se s tím i teď," řekl Rodgers.

Incident ale podle něj nebyl důvodem, proč Balotelliho v poločase střídal. "Bylo to z taktických důvodů. Cítil jsem, že potřebujeme do hry trochu víc intenzity a někoho, kdo bude malinko víc napadat soupeřovy stopery. Adam Lallana si počínal velmi dobře," uvedl Rodgers.

Balotelli se zatím po letním příchodu do Liverpoolu trápí. V šesti odehraných zápasech Premier League ještě neskóroval a jediný gól dal v Lize mistrů proti Ludogorci Razgrad.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud