26. října 2014 • 09:02

Giants se probudili v útoku a vyrovnali stav Světové série MLB

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Probuzení baseballistů San Francisca na pálce pomohlo Giants k vyrovnání Světové série na 2:2. Po dvou prohrách zdolali Kansas City Royals ve čtvrtém duelu finále MLB 11:4 a udrželi naději na titul.


Po třetině utkání to přitom s Giants nevypadalo dobře. Prohrávali 2:4, ale v páté směně vyrovnali a třemi body v šesté a čtyřmi v sedmé zápas rozhodli. Tři odpaly a tři stažené body měl Hunter Pence a pro tři body doběhl Gregor Blanco.

"Skvělý zápas, přesně takhle jsem si to představoval. Tohle je parta bojovníků. Vyškrábala a vydrápala se z toho k výhře," řekl kouč Giants Bruce Bochy. "Od prvního nadhozu utkání jsme cítili, že se musí něco stát. Už bylo nezbytné začít pálit, vždyť tohle je Světová série. Naše zbraně konečně vzplály," řekl vnější polař Pence.

San Francisco mělo ve čtvrtém utkání finále celkem šestnáct odpalů, což je o tři více než v předešlých dvou zápasech, které s Royals prohrálo. Kansas, jenž útočí na první titul od roku 1985, tentokrát skóroval čtyřmi body pouze ve třetí směně.

Pátý zápas finále je na pořadu znovu na hřišti Giants a vítěze bude dělit jedna výhra od titulu. Pak se série vrátí do Kansasu k úternímu šestému zápasu. Případný rozhodující sedmý by se hrál o den později znovu v Kansasu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud