31. října 2014 • 19:22

Volejbalistky Bonnerová a Hermannová skončily v Paraná páté

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Plážové volejbalistky Martina Bonnerová a Barbora Hermannová skončily na turnaji Světového okruhu v argentinském Paraná páté a vyrovnaly tak svůj nejlepší výsledek. Páté místo obsadily i na letošních turnajích v Číně a v Rusku.


V druhém kole play off porazily české reprezentantky 2:0 na sety venezuelskou dvojici Olaya Perezová, Nori Agudová, ve čtvrtfinále ale tímtéž poměrem prohrály. V utkání o první semifinále v kariéře byly nad jejich síly druhé nasazené Brazilky Talita Antunesová a bývalá mistryně světa Larissa Francaová.

Ve skupině odehrály Bonnerová s Hermannovou jediný zápas, další dvě utkání proti párům z Ázerbájdžánu vyhrály bez boje. Postoupily tak přímo do druhého kola play off a v něm znovu zvítězily bez ztráty setu. Proti Larisse a Talitě uhrály v první sadě 13 bodů, druhou ale proměnily ve vyrovnanou bitvu a podlehly až po dramatické koncovce 20:22.

Diana Žolnerčíková s Martinou Jakubšovou prohrály v prvním kole vyřazovací části s Američankami Lane Caricovou a Kimberly Dicellovou 0:2 a obsadily 17. místo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud