23. listopadu 2014 • 09:48

Valencie prohrála na půdě Levante 1:2

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Valencie prohráli v utkání 12. kola španělské ligy na půdě Levante 1:2 a v tabulce zůstávají na čtvrté pozici o dva body za madridským Atléticem. Levante se posunulo z 19. na 13. místo. San Sebastian remizoval při premiéře nového trenéra Davida Moyese 0:0 na hřišti Deportiva La Coruňa. Bývalý kouč Manchesteru United vede španělský tým od pondělí, kdy se stal nástupcem Jagoby Arrasateho.


V prvním poločase městského derby mezi Levante a Valencií byli aktivnější hosté, zejména Álvaro Negredo, jenž v týmu hostuje z Manchesteru City se dostal do několika nadějných šancí. Na začátku druhého dějství ale začali více útočit domácí a svůj tlak přetavili v úvodní branku. V 58. minutě se hlavou prosadil Víctor Casadesús po Ivanschitzově rohovém kopu.

V 73. minutě sice vyrovnal svým čtvrtým gólem v sezoně Daniel Parejo, o chvíli později ale o výhře domácích rozhodl střídající José Luis Morales, který se blýskl povedenou střelou z hranice pokutového území.

Bod s novým týmem získal skotský kouč Moyes i přes velký tlak domácího ligového nováčka ve druhém poločase zápasu hraného v dešti. Oba týmy tak ve 12. kole přidaly ke své dosavadní bilanci teprve desátý bod, San Sebastian je v neúplné tabulce před svým soupeřem patnáctý jen díky lepšímu skóre.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud