23. listopadu 2014 • 14:57

Dortmundu bude kvůli dalšímu zranění kotníku opět chybět Reus

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Dortmundu budou do konce kalendářního roku postrádat svého klíčového hráče Marca Reuse. Německý reprezentant utrpěl v sobotním utkání proti Paderbornu (2:2) zranění pravého kotníku a k týmu se bude moci vrátit až v lednu.


Pětadvacetiletý Reus vstřelil druhý gól Borussie, ale zápas nedohrál. V druhém poločase opustil trávník na nosítkách po faulu bývalého hráče Dortmundu Marvina Bakalorze, jenž ho zasáhl do pravého kotníku.

"Nikdy bych Marcovi úmyslně neublížil, vždyť jsme bydleli během soustředění spolu na pokoji. Šel jsem po míči, je mi to moc líto," omlouval se za svůj zákrok Bakalorz.

Reuse problémy s kotníky pronásledují. Kvůli zranění levého kotníku přišel o účast na mistrovství světa v Brazílii a tím i zisk zlaté medaile, potíže se stejnou částí těla ho donutily vynechat také dva nedávné reprezentační duely proti Gibraltaru a Španělsku.

Bundesliga, v níž je Borussia až patnáctá, na podzim skončí 21. prosince a znovu se rozběhne 30. ledna. Dortmund v tomto kalendářním roce ještě čekají dva zápasy v Lize mistrů, v níž se týmu na rozdíl od domácí soutěže daří a zajistil si už postup do vyřazovací části.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud