23. listopadu 2014 • 17:42

Hamburk porazil Brémy 2:0, Drobný počtvrté udržel čisté konto

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Hamburku s Jaroslavem Drobným v brance zvítězili v utkání 12. kola německé ligy nad Brémami 2:0. V tabulce se posunuli na patnáctou pozici, Werder klesl na sestupové sedmnácté místo. Drobný udržel čisté konto počtvrté v sezoně, jeho spoluhráč Petr Jiráček se do hry nedostal.


Rozhodující momenty utkání přišly až v závěru. Götz hodil dlouhý aut do vápna, brémský obránce míč pouze prodloužil na střídajícího lotyšského reprezentanta Artjomse Rudnevse a ten se poprvé v sezoně prosadil.

Brémy i s Theodorem Gebre Selassiem dohrávaly zápas od 89. minuty v deseti poté, co byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán Fritz. V nastavení šli hned čtyři hráči Hamburku na brankáře, Arslanova střela mířila pouze do tyče, gólman Brém Wolf si ji však srazil do branky.

Stuttgart prohrál s Augsburgem 0:1. V 72. minutě zahrál český záložník Adam Hloušek ve vlastním vápně rukou a Paul Verhaegh se z penalty nemýlil. Domácí, kteří hráli od 27. minuty oslabeni o vyloučeného Schwaaba, nedokázali zareagovat a s devíti body zůstali na dně tabulky. Stuttgart nebodoval s Augsburgem počtvrté za sebou, vítězný tým se posunul na pohárové šesté místo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud