23. listopadu 2014 • 18:11

Hlasy trenérů po utkání 23. kola extraligy Sparta - Pardubice

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy trenérů po utkání 23. kola hokejové extraligy Sparta Praha - ČSOB Pojišťovna Pardubice:


Zdeněk Moták (Sparta): "Myslím, že jsme zásluhou obou celků viděli kvalitní, možná i výborné utkání. V první a druhé třetině jsme si připravili dostatek střeleckých a gólových příležitostí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Tu gólovou pojistku jsme přidali až ve třetí třetině. Kvalitní a taktickou obrannou hrou jsme tento zápas dohráli do vítězného konce."

Zdeněk Venera (Pardubice): "Prožíváme teď slabší období. Jednak výsledkově, jednak herně. Vedle zápasů venku nám nevyšel ani domácí zápas s Libercem. Navíc nám chybí dva zkušení beci Kočí s Benákem a myslím si, že na té defenzivě je to znát. Trošku jako kdyby nám docházely síly i v útoku, nedokážeme si vytvořit takový tlak. Tím, že nám vypadl Nahodil, rozpadla se nám navíc i úderná druhá lajna, jíž se střelecky dařilo. Celkově máme slabší období, ale musíme se s tím nějak poprat a pokusit se dovézt nějaké body z Plzně."

Tomáš Rolinek (útočník a kapitán Sparty): "Měli jsme to v hlavách, že jsme doma dlouho nevyhráli, a chtěli jsme to zlomit. Čekal nás dnes těžký soupeř, který hraje hokej, díky čemuž se nám mohlo hrát lépe do otevřené obrany, ale nebylo to tak. Byla to taková přetahovaná, ve druhé třetině to bylo nahoru dolů, ale my jsme dnes měli za cíl vyhrát za každou cenu, i kdybychom ten puk měli sníst. Ty tři body jsou pro nás hodně cenné."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud