26. listopadu 2014 • 08:56

Rose odehrál jen čtvrtinu a Chicago podlehlo v Denveru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Zraněními pronásledovaný Derrick Rose odstoupil už po první čtvrtině z úterního utkání basketbalistů Chicaga v Denveru kvůli napětí ve svalu na noze a oslabení hosté prohráli 109:114. Stephen Curry pomohl 40 body Golden State k výhře nad Miami 114:97.


Chicago na hřišti Denveru ani jednou nevedlo. V sestavě Bulls scházeli kvůli zdravotním problémům Joakim Noah a Taj Gibson. K nim se navíc záhy přidal Rose, jehož začal tahat sval na noze. Přesto se hosté dokázali v koncovce přiblížit na tři body, ale osm vteřin před koncem domácí uklidnil košem Ty Lawson, jenž byl s 20 body a 12 asistencemi nejlepším hráčem Nuggets. Hostům nestačilo 32 bodů Jimmyho Butlera.

Jedenácté vítězství ze 13 utkání si připsalo Golden State, které vyhrálo v Miami. Warriors táhl Curry, který trefil osm trojek z 11 pokusů. Klay Thompson přidal 24 bodů. Domácím chyběl Dwyane Wade, bez něhož přišlo vniveč 26 bodů Chrise Boshe.

Atlanta porazila Washington 106:102. K šesté výhře Hawks z posledních osm zápasů pomohla šňůra 22:5 z poslední čtvrtiny. Nejlepší střelcem vítězů byl Jeff Teague s 29 body, Paul Millsap a Mike Scott přidali po 17 bodech. Wizards předvedli 24 ztrát, což je jejich sezonní maximum.

Sacramento přehrálo New Orleans 99:89, přestože v druhé čtvrtině přišlo o trenéra Michaela Malonea, který byl vyloučen za hádku s rozhodčím. V dresu Kings nastříleli po 22 bodech DeMarcus Cousins a Omri Casspi.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud