18. prosince 2014 • 16:06

Útočník Fořt by měl v zimě skončit ve Slovanu Bratislava

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Český fotbalový útočník Pavel Fořt v zimě pravděpodobně skončí ve Slovanu Bratislava. Podle viceprezidenta slovenského mistra Petra Kašpara jsou obě strany domluvené na předčasném rozvázání spolupráce, která trvala od loňského léta.


"Víceméně jsme se dohodli na ukončení jeho působení ve Slovanu," citoval Kašpara deník Šport. Jednatřicetiletý hráč měl smlouvu platnou do konce této sezony.

Fořt přišel do Bratislavy jako volný hráč po konci angažmá v druholigových Drážďanech. Začátek v novém klubu mu vyšel výborně a v úvodních 13 ligových zápasech dal deset gólů. Poté kvůli plicní embolií vypadl na sedm měsíců ze hry, ale i po návratu v posledních třech utkáních sezony dvakrát skóroval.

Aktuální ročník ale bývalému útočníkovi Plzně, Slavie Praha, Toulouse, FC Brusel či Bielefeldu nevyšel stejně jako celému Slovanu. Fořt začal vypadávat ze sestavy a na podzim vstřelil v 17 soutěžních duelech jediný gól. Nový trenér Jozef Chovanec mu dal šanci jen na 12 minut v říjnovém zápase Evropské ligy proti pražské Spartě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud