20. prosince 2014 • 19:39

Hlasy po utkání hokejového Channel One Cupu v Soči ČR - Finsko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání hokejového Channel One Cupu v Soči ČR - Finsko:


Ondřej Weissmann (asistent trenéra ČR): "Podali jsme lepší výkon než doma se Švédskem. Myslím, že jsme hráli dobře, ale bohužel vždycky vyrobíme takové hrubé chyby, které soupeř potrestá. Dostali jsme trošku nešťastné góly a na nájezdy bohužel... Dvoumetrový brankář je pro nás velkou překážkou. Další porážka mrzí hodně, už jsme si přáli, abychom taky jedno utkání zvládli. Dneska na to byla šance, chvílemi jsme byli i lepší."

Lukáš Radil (útočník ČR): "Je to škoda, protože si myslím, že tenhle zápas jsme mohli vyhrát. Za stavu 2:1 jsme tam možná měli nějaké šance, které jsme mohli proměnit a odskočit. Nájezdy, to už je pak taková loterie. Ale myslím, že jsme dneska hráli dobře a nemáme se za co stydět. V neděli s Ruskem do toho musíme jít úplně stejně. Musíme se od toho odrazit, jít dál a třeba Rusy porazíme."

Jan Kovář (útočník ČR): "Mrzí to. Zase jsme šli do třetí třetiny s vedením a mám takový pocit, že se trošku toho bojíme a hrajeme jenom zataženě. Místo abychom hráli pořád to samé, co nás zdobilo třeba v druhé třetině. Dostali jsme gól v oslabení a už jsme hráli jen tak zatažení, soupeř nás tlačil a měl tam ještě mnohem víc šancí. Musíme hrát aktivněji, když vedeme. Jeden gól ze tří nájezdů je málo, měl jsem dát ještě aspoň jeden."

Jakub Kovář (brankář ČR): "Dnešní zápas podle mě neměl až takové tempo, přišlo mi to takové ospalejší. Je to i těžkým ledem, který tady v hale je. Je tu i obrovské vedro, takže jsme toho měli všichni plné zuby. Než by se někdo pořád tlačil dopředu, tak se snažil spíš kontrolovat puk. I proto ten zápas asi nedopadl jako (se Švédskem) v Praze, kde padlo deset gólů. Tady to bylo spíš hrané z obran, i když ve druhé třetině se hrálo dost nahoru dolů a bylo tam dost přečíslení na obou stran. Byl to vyrovnaný zápas, který došel spravedlivě do nájezdů, a v té dlouhé přetahované byli Finové šťastnější."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud