27. ledna 2015 • 21:12

Hlasy po zápase 42. kola extraligy Hradec Králové - Liberec

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po zápase 42. kola hokejové extraligy Mountfield Hradec Králové - Bílí Tygři Liberec:


Peter Draisaitl (trenér Hradce Králové): "Jaké to bylo z naší strany? Asi nikdo mi nevysvětlí, jak jsme mohli vyhrát. Vypadali jsme unaveně, měli jsme mrtvý mozek, mrtvé nohy. Byly tam nesmysly, ale jsou to nejcennější body v celé sezoně. Nějak jsme to uplácali, máme body a zapomeneme."

Milan Černý (asistent trenéra Liberce): "Jsme zklamaní z výsledku, ale nejsme zklamaní ze hry. Hráčům jsme za výkon poděkovali. Kdybychom stále pracovali tímhle způsobem, myslím, že bychom se do předkola play off dostali. Stále přemýšlíme o posílení kádru, ale nemůžu být konkrétní."

Tomáš Mertl (útočník Hradce Králové: "Udělali jsme si zápas docela dost těžký, nevstoupili jsme do něj dobře. Možná jsme byli po výhře na Spartě moc na hrušce, bylo to takové lehkovážné, nikdo se nechtěl ani srazit. Navíc nám moc nešly přesilovky. Ale jsme rádi, že jsme to na konci ubránili a vrátili se k defenzivě, která nám přinášela úspěch."

Vít Vaněček (brankář Liberce): "I když jsem chytal první zápas v extralize, nervozitu jsem vůbec necítil. Jen jsem se soustředil. Jsem tak nějak spokojený, jenže jsme nevyhráli. Při vítězném gólu mě trochu osekávali, ale puk jsem pořád nedržel. Nehráli jsme špatně, jenže na jeden vstřelený gól se nevyhrává."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud