29. ledna 2015 • 10:55

Bohemians 1905 jedou na soustředění bez obou testovaných stoperů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Bohemians 1905 dnes odjedou na soustředění do Turecka bez Estonce Mikka Reintama a dalšího obránce Saši Novakoviče z Chorvatska, kteří neuspěli na testech a pražský celek do jarní části sezony neposílí. Do Beleku zamíří celkem 22 hráčů včetně lednových posil z Olomouce Aleše Škerleho a Zdeňka Zlámala.


S týmem neodcestují zranění Martin Cseh a Daniel Krch, takže trenér Roman Pivarník bude mít k dispozici jen tři zdravé stopery - Škerleho, Michala Šmida a dvacetiletého Radka Žaloudka jako záskok z juniorky. Příchod čtvrtého středního obránce vršovický klub řeší, jedním z kandidátů je jednadvacetiletý Dávid Hudák ze Slovanu Bratislava.

Vedle Cseha a Krcha zůstávají doma další dva hráči se zdravotními problémy Roman Artemuk a Vojtěch Engelmann i brankář Jiří Havránek. Ten po nedávném příchodu Zlámala vypadl z gólmanské trojice Bohemians a pravděpodobně odejde na hostování.

"Klokani" v Turecku během deseti dnů sehrají tři přípravné zápasy. V sobotu se utkají s Ferencvárosem Budapešť, v úterý s Rapidem Vídeň a další sobotu zakončí soustředění proti moldavskému mistrovi Šeriffu Tiraspol.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud