29. ledna 2015 • 16:35

Fotbalisté Jihlavy zúžili před odletem do Turecka kádr

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Před sobotním odletem na herní soustředění do Turecka zúžili fotbalisté prvoligové Vysočiny Jihlava kádr. Nevešli se do něj jablonecký obránce Vojtěch Kubista, beninský útočník Bellem Babatounde, Jakub Teplý, Jan Kosak a předčasně skončilo i hostování obránce Vlastimila Vidličky. Na soustředění bude chybět také stoper Ondřej Šourek, který si ve středečním duelu se Spartou poranil achilovku a bude se doma léčit.


"Kubistovi se obnovilo zranění kotníku, které jej nepustilo do zimní přípravy. O jeho hostování už nebudeme usilovat. Babatounde dostal prostor si najít nové angažmá, Teplý bude hostovat ve druholigovém Táborsku," uvedl na klubových stránkách sportovní manažer Josef Jinoch.

Místo zraněného Šourka odletí do Turecka osmnáctiletý mládežnický reprezentant David Štěpánek. Do kádru se dostal i ekvádorský ofenzivní hráč Augusto Batioja, který podepsal s klubem víceletý kontrakt. "Nevylučujeme, že na některých místech v sestavě může dojít před uzavřením přestupů k doplnění," dodal Jinoch.

Fotbalisté Jihlavy se v Turecku střetnou 2. února s ukrajinským týmem Iljičivec Mariupol. O dva dny později změří síly s dánským Esbjergem a v sobotu 7. února zápasový blok uzavřou duelem se sedmým celkem rumunské ligy FC Botosani.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud