26. února 2015 • 21:46

Sparta zdolala Bohemians a postoupila do play off

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Florbalisté Sparty zdolali v předehrávce závěrečného 22. kola základní části v pražském derby FbŠ Bohemians 4:1 a zajistili si jako sedmý celek účast ve čtvrtfinále. Doplnili Mladou Boleslav, Tatran Střešovice, Vítkovice, právě Bohemians, Chodov a Bulldogs Brno. Bohemians měli už před utkáním jistotu konečného čtvrtého místa.


O poslední místo v play off svedou v sobotu přímý souboj osmé Pardubice s devátým FBC Ostrava, který musí k postupu na východě Čech vyhrát v základní hrací době.

"V základní části jsme získali 32 bodů, což je o bod méně než před rokem. Pro tento mladý tým je ale druhé play off v řadě úspěch. V případě zamezení bodových ztrát se slabšími soupeři, které nás potkalo po Vánocích, jsme mohli hrát o čtyřku. Předvedli jsme kvalitní výkon podobný těm, které jsme podávali ze začátku sezony," uvedl na oficiálních stránkách ČFbU trenér Sparty Jaroslav Berka.

Bohemians již s jistotou konečné čtvrtého místa po předchozí sérii pěti výher prohráli podruhé za sebou. "Naše hra neměla extraligové parametry," zlobil se trenér zelenobílých Roman Kieler.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud