4. března 2015 • 11:53

Na Jarolímovu rozlučku prodali už 26 tisíc lístků. Dorazí Koller i Ujfaluši

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na rozlučkový zápas někdejšího dlouholetého kapitána fotbalového Hamburku Davida Jarolíma dorazí také bývalí reprezentanti Tomáš Ujfaluši, Jan Koller či Marek Jankulovski. Nynější sportovní ředitel Mladé Boleslavi si s nimi na severu Německa zahraje 28. března v převážně českém výběru proti týmu, který bude složený z osobností Hamburku. Prodáno je už 26 tisíc vstupenek.



"Doufejme, že to bude velké. Přijedou zajímaví hráči i ti, které jsem dlouho neviděl. Nastoupí proti sobě výběr Hamburku a takový ten výběr z nároďáku a z Norimberku. Takže to nebude jen český výběr," řekl Jarolím na internetových stránkách mladoboleslavského klubu.

Účast mu už vedle Ujfalušiho, Kollera a Jankulovského přislíbili i Zdeněk Grygera a Pavel Kuka. Za tým Hamburku nastoupí Sergej Barbarez, Thomas Doll, Collin Benjamin či bývalý brankář Frank Rost. Pozvánku dostal i kanonýr Ruud van Nistelrooij, který je asistentem u nizozemské reprezentace. "Hrají v pátek (kvalifikaci), takže nevím, jestli na tu sobotu dorazí," řekl bývalý reprezentant Jarolím.

"Pozval jsem i řadu trenérů, kteří mě vedli. Klause Augenthalera, mistra světa z devadesátého roku, Martina Jola, Thomase Dolla," vyjmenoval pětatřicetiletý Jarolím, který za Hamburk odehrál ve všech soutěžích přes 400 utkání a v létě v Mladé Boleslavi ukončil profesionální kariéru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud