5. března 2015 • 17:32

Záložník Chelsea Matič se zranil při oslavách Ligového poháru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Kuriózním způsobem si přivodil zranění záložník Chelsea Nemanja Matič. Srbský fotbalista při oslavách nedělního vítězného finále Ligového poháru s Tottenhamem (2:0) špatně dopadl na trávník a poranil si kotník.


Slavící fotbalisté "Blues", mezi nimiž byl i český brankář Petr Čech, se na stadionu Wembley společně rozběhli k tribuně s fanoušky. Zatímco ostatní hráči Chelsea se sklouzli na břicho, kolena či na záda, Matičovi se nepovedl dopad a nechtěný kotrmelec mu způsobil drobné zranění.

Incident šestadvacetiletého středopolaře, který proti Tottenhamu ani nehrál kvůli disciplinárnímu trestu, tak pobavil trenéra Chelsea Josého Mourinha, že o něm vyprávěl na tiskové konferenci po středečním ligovém zápase s West Hamem (1:0).

"Řeknu vám něco, co nikdo neví. Matič se zranil při oslavách poháru. Nedělám si legraci," uvedl s úsměvem Mourinho. "Není to velké zranění, ale kdyby neměl trest, stejně by dnes nemohl hrát," dodal už se smíchem portugalský kouč.

Podle něj však bude Matič brzo v pořádku. V sobotu, nebo v neděli začne trénovat s londýnským týmem a ve středu nastoupí do domácí odvety osmifinále Ligy mistrů proti Paris St. Germain.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud