6. března 2015 • 11:23

Škoda je nejlepším hráčem února, mezi trenéry vyhrál Šilhavý

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Nejlepším fotbalistou první ligy za měsíc únor byl zvolen Milan Škoda. Útočníkovi Slavie dali fanoušci v anketě Ligové fotbalové asociace přednost před Václavem Kadlecem ze Sparty a Danielem Kolářem z Plzně. Mezi trenéry už potřetí za sebou ovládl anketu jablonecký kouč Jaroslav Šilhavý, který dostal více hlasů než Luboš Kozel z Dukly a Petr Rada z Teplic.


Škodovi se jako prvnímu povedlo anketu vyhrát už podruhé v sezoně, poprvé byl zvolen v srpnu. Od fanoušků získal nyní 2823 hlasů, tedy o šest set více než druhý Kadlec. Hlasy si vysloužil za velmi dobrý vstup do jara, protože hattrickem pokořil Liberec a následně se podílel i na obou brankách v duelu s Teplicemi.

"Ani jsem nevěděl, že přede mnou ještě nikdo tuhle anketu nevyhrál víckrát než jednou. O to víc si toho vážím. Děkuju všem, kdo mi poslali hlas a samozřejmě spoluhráčům ze Slavie," řekl devětadvacetiletý kanonýr, který začíná pošilhávat po pozvánce do národního týmu. "Reprezentace je samozřejmě pro mě velkým lákadlem a další motivací se zlepšovat. Když budu hrát dobře a dávat góly, třeba si mě trenér Vrba opravdu všimne," dodal.

Šilhavý navázal na své prvenství z října a listopadu. "Jsem příjemně překvapený. Ta cena je společná práce, i když na konci jsem já, kdo přebírá tuhle cenu. S bodovým ziskem na startu jarní části sezony jsem maximálně spokojený. Věřím, že naše výkony budou mít stoupající tendenci," radoval se třiapadesátiletý kouč.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud