27. března 2015 • 10:51

Start Limberského proti Lotyšsku je nejistý, obránce má natažený sval

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další komplikace musí před kvalifikačním duelem s Lotyšskem řešit kouč české fotbalové reprezentace Pavel Vrba. Na čtvrtečním uzavřeném tréninku si totiž obránce David Limberský natáhl sval a jeho start v sobotu v Edenu je tak nejistý.



O Limberského zranění jako první informovalo Právo, podle informací Sportu má Limberský natažený sval a o jeho startu proti Lotyšům se rozhodne zřejmě po pátečním tréninku.

Kapitán Plzně údajně přišel ke zranění při nácviku střelby, přímo z Edenu odcestoval na vyšetření na sonografu a poté jej měl v péči fyzioterapeut Pavel Kolář. Kouč Pavel Vrba ale věří, že se Limberský dá do soboty do pořádku. Jasněji by mělo být dnes na předzápasovém tréninku.

Pokud by plzeňský zadák nemohl nastoupit, zbyl by ze základní podzimní obranné čtveřice pouze Michal Kadlec. Kvůli zranění nejsou v nominaci Pavel Kadeřábek s Tomášem Sivokem a na pravém kraji obrany jsou mimo hru i Radim Řezník a nemocný František Rajtoral .

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud