27. března 2015 • 12:42

Hapal u slovenské jednadvacítky debutoval výhrou 4:1 nad Norskem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Český trenér Pavel Hapal má za sebou vydařenou premiéru u slovenské reprezentace do 21 let. Ta ve čtvrtek porazila o dva roky starší fotbalisty Norska 4:1 a postoupila do finále přípravného mezinárodního turnaje Challenge Trophy, kde se v červnu utká s Tureckem.


"Jsem rád nejen za sebe, ale i za chlapce. Určitě byli ze začátku trošku nervózní. Věděli, že nastoupí proti hráčům, kteří jsou o pár roků starší, tak možná měli obavu," citoval Hapala web Šport.sk.

"Zaskočení nebyli, úplně se soupeřovi vyrovnali a v jistých fázích ho i předčili. Ale také Norové měli kvalitu. Výsledek je zasloužený, ještě však musíme pár věcí opravit," přidal pětačtyřicetiletý kouč, který převzal mladé reprezentanty na konci minulého roku.

Slováci v Myjavě vstřelili tři ze čtyř branek po standardních situacích. "Paradoxně jsme dali góly po standardkách, které jsme netrénovali. Na druhou stranu jsme hráčům kladli na srdce, že tyto situace můžou rozhodnout," konstatoval Hapal, bývalý kouč Ostravy, Mladé Boleslavi, Nitry, Žiliny nebo Senice.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud