17. dubna 2015 • 22:01

Hlasy po hokejovém zápase EHT Švédsko - ČR

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání Euro Hockey Tour a Euro Hockey Challenge Švédsko - ČR:


Vladimír Růžička (trenér): "Zápas jsme odehráli velice dobře, měli jsme dobrý pohyb, kterým jsme soupeře zaskočili. Bylo také dobré, že se nám podařilo dát první gól a poté po inkasovaném gólu opět odskočit na 3:1. Opět výborně chytal Kuba Kovář. I když oni měli ve druhé třetině řadu šancí, tak soupeře vychytal. Na obou stranách byly i chyby, ale kluci hráli s chutí a bylo vidět, že máme obrovské nasazení. Švédové sice neměli v sestavě moc hráčů pro mistrovství, ale výhra ve Švédsku je vždy cenná."

Lukáš Radil (útočník): "Byl to můj nejlepší zápas v reprezentaci a asi i životní. S klukama v útoku jsme si skvěle sedli. S Honzou (Buchtelem) jsem hrál odmala a Petr (Koukal) je super centr, ten si rozumí s každým. Dnes nám to klaplo a spadlo nám tam úplně všechno. Švédsko je výborný soupeř, takže tahle výhra se hodně počítá."

Michal Vondrka (útočník): "Byl to z naší strany výborný zápas, dobře jsme to odbránili. Vedli jsme od začátku, od první třetiny a dotáhli jsme to do konce. Defenzivně to bylo skvělé."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud