19. dubna 2015 • 20:23

Hlasy trenérů po utkání Slavia - České Budějovice

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy trenérů po utkání 12. kola baráže o hokejovou extraligu HC Slavia Praha - ČEZ Motor České Budějovice (4:3 po prodloužení):


Josef Beránek (Slavia): "Hráli jsme poslední zápas doma, takže myslím, že hráči se chtěli rozloučit s fanoušky vítězstvím. Bavili jsme se o tom i v kabině. Přistoupili jsme k tomu tak, že prostě chceme poslední zápas doma vyhrát, a to se povedlo. Jsme rádi, že jsme nakonec vyhráli, i když je škoda, že to bylo až v prodloužení. Důvodem bylo, že se nám nepodařilo proměnit šance, které jsme si vytvořili."

Radek Bělohlav (Č. Budějovice): "Pro nás to bylo už druhé utkání, které nic nerozhodovalo. Motivaci jsme ale našli, chtěli jsme odehrát dobrý zápas a rozloučit se se sezonou vítězstvím. Tušili jsme a věděli, že tady zase bude takováhle atmosféra od našich fanoušků, i kvůli tomu jsme chtěli vyhrát. Nepovedlo se, škoda. Poslední dobou nám utíkají konce zápasů. Chyběl kousek a mohli jsme to dotáhnout. Stalo se, aspoň se poučíme, co tomuhle týmu ještě do budoucna chybí."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud