24. dubna 2015 • 21:15

Hlasy po hokejovém zápase ČR - Finsko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání Euro Hockey Tour a Euro Hockey Challenge ČR - Finsko v Brně:


Alexander Salák (brankář): "Oba zápasy s Finskem měly výbornou úroveň, hra už odpovídala soubojům na mistrovství světa. Jsem rád, že jsme dvakrát zvítězili. Dnes byl můj výkon lepší než v prvním duelu ve Znojmě, kdy jsem ještě dost chyboval. Postupně zlepšujeme komunikaci se spoluhráči a výborné je, že jsou v týmu znát i emoce. Při nájezdech jsem se hlavně soustředil na to, abych je chytil. Byl jsem šťastný za každý dobrý zákrok."

Jakub Voráček (útočník): "Škoda, že jsme zápas nedotáhli k vítězství v normální hrací době. Zápas byl náročný, Finové opět první třetinu létali a potom odpadli. Od druhé třetiny jsme byli lepší. Salák byl výborný v nájezdech. Je dobré vyhrát poslední zápas. Při gólu v nájezdech jsem udělal něco podobného párkrát ve Philadelphii. Brankář se ani nehnul, nechal mi otevřený prostor, tak jsem mu vystřelil mezi nohy. Ještě musíme vyřešit pár situací v obranném pásmu. Občas se stane, že jsme za hráčem. Ale viděl jsem v našem výkonu také pozitiva."

Michal Jordán (obránce): "První zápasy nebyly z mé strany ideální, cítil jsem se unavený. Ale každým utkáním se moje pocity zlepšovaly. Už jsem si věřil, jsem rád, že to tak dopadlo. Největší změna pro mě je v širším hřišti, pořád se musí bruslit a přistupovat k hráčům. Při mém gólu jsme si dobře vyměnili puk s Krejčíkem, potom se mi otevřela dráha k brance, snažil jsem se co nejdříve vystřelit a spadlo to tam. Atmosféra obou zápasů v Brně a ve Znojmě byla parádní, vyprodané arény to jen násobily."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud