25. dubna 2015 • 21:11

V ČFL dnes získali tři body jen suverénní Bohemians Praha

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Bohemians Praha vedou aktuálně tabulku ČFL již s dvacetibodovým náskokem. Svěřenci trenéra Roman Veselého v dnešním utkání 25. kola porazili na Střížkově čtrnáctou Čáslav snadno 4:0, když už po necelé půlhodině hry vedli o tři góly. Jejich autory byli Jan Neuberg, Vojtěch Šandera, Jan Svátek a po změně stran Jan Šimák, jenž při absenci Josefa Laštovky nosí kapitánskou pásku. Brankář Richard Brauneis pošesté na jaře vychytal zelenobílým čisté konto.


Žádné jiné z osmi mužstev, která dnes zasáhla do hry, už tři body nezískalo. Zbývající tři utkání totiž skončila remízou a v následném penaltovém rozstřelu uspěla ve všech třech případech domácí mužstva Loko Vltavín, Chrudim a Králův Dvůr.

Vedle Bohemians Praha byli přitom hodně blízko vítězství i fotbalisté Benešova, kteří ještě po hodině hry vedli v Chrudimi 3:0, ani tak výrazný náskok ale neuhájili a po remíze 3:3 neuspěli při střelbě pokutových kopů. Penaltový rozstřel prohrál Benešov počtvrté v sezoně a od sestupových pozic jej dělí pouze tři body.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud