3. května 2015 • 18:51

Olomouc B přišla v MSFL o vítěznou šňůru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
První květnový víkend nepřinesl štěstí týmům, které suverénně vládnou tabulkám obou skupin třetí nejvyšší fotbalové soutěže. V sobotu lídr ČFL Bohemians Praha prohrál v Písku, dnes klopýtl rovněž vedoucí tým MSFL Sigma Olomouc B.


Rezerva Hanáků v dnešním utkání 24. kola podlehla v Kunovicích domácímu Slovácku B 0:1. Ukončila tak dlouhou úspěšnou sérii v podobě osmi výher za sebou a současně osmnácti utkání v řadě bez porážky.

Jedinou branku kunovického duelu vstřelil dvě minuty před poločasem domácí fotbalista Tomáš Zajíc. Střelecky naprázdno vyšla Sigma B dokonce poprvé od srpnové premiéry sezony v Třebíči.

Dosud druhý Zábřeh podlehl doma 0:1 Hlučínu, a tak jej na stříbrné pozici vystřídal tým Prostějova, jenž si přivezl ze Zlína tři body za výhru 2:1. Na vedoucí Sigmu ztrácí deset bodů, naopak vůči svým nejbližším pronásledovatelům, které tvoří trio Zábřeh, Slovácko B a Hlučín, má k dobru dva body.

Hattrick si připsal uničovský Aleš Krč, ani to ale jeho týmu nepomohlo k plnému bodovému zisku. Doma totiž remizoval s Kroměříží 3:3.

Ve středu 6. května má MSFL na programu dohrávané 17. kolo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud