5. května 2015 • 13:13

Hokejisté Znojma se při výběru posil zaměřili na obránce

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
S šesti posilami zaměřenými na defenzivu zahájili hokejisté Znojma letní přípravu na pátý rok působení v mezinárodní lize EBEL. Kouč Jiří Režnar přivítal v týmu nové brankáře Lukáše Klimeše a Ondřeje Pácla, obránce Jakuba Stehlíka, Ondřeje Šťávu a Rostislava Štajnara a útočníka Štěpána Csamangóa.


"V obraně jsme cítili největší slabiny. Zaměřili jsme se při výběru nových hráčů na perspektivní mládí. Kádr budujeme s cílem, aby hráči stačili současnému agresivnímu pojetí hokeje v EBEL," řekl ČTK manažer Znojma Rostislav Dočekal.

Nejstarší novou posilou bude čtyřiadvacetiletý odchovanec Znojma Stehlík, který v uplynulých dvou sezonách působil v Chomutově a Kadani. Devatenáctiletý brankář Klimeš přichází z Komety Brno, o rok starší Pácl chytal v Plzni a připsal si i starty v mládežnické reprezentaci. Znojemskou jedničkou bude po uplynulé vydařené sezoně Patrik Nechvátal.

Zkušenosti pouze z juniorských soutěží mají devatenáctiletý obránce Šťáva (Mladá Boleslav) a o rok mladší Šnajdar (Kometa Brno). Naopak jednadvacetiletý útočník Csamangó si už zahrál i extraligu v týmu Karlových Varů.

Po skončení sezony už prodloužili ve Znojmě kontrakty nejproduktivnější útočníci Peter Pucher a Roman Tomas.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud