24. května 2015 • 10:33

Brankář Valencie Alves se zranil, mimo může být i několik měsíců

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Radost fotbalistů Valencie z postupu do předkola Ligy mistrů zkalilo po posledním kole španělské ligy zranění brankáře Diega Alvese. Brazilský reprezentační gólman si v závěrečném duelu s Almeríí poškodil koleno a čeká ho zřejmě delší pauza.



Devětadvacetiletý Alves musel střídat ve druhém poločasu a podle informací španělských médií má přetržený zkřížený vaz. Pokud se diagnóza potvrdí, léčba se může protáhnout až na několik měsíců.

Valencie na hřišti Almeríe vyhrála 3:2 a uhájila čtvrté místo v tabulce, které znamená postup do předkola elitní soutěže. Finalista Ligy mistrů z let 2000 a 2001, který v minulé sezoně skončil v domácí soutěži po bídných výkonech až osmý bez šance na účast v lukrativních evropských pohárech, nyní doufá v návrat lepších časů.

Pomoci má Valencii i singapurský miliardář Peter Lim, který v závěru loňského roku klub převzal. Vedení španělského týmu si od jeho vstupu slibuje stabilizaci finanční situace, posílení mužstva a návrat mezi přední španělské a evropské kluby.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud