24. května 2015 • 21:38

Divizní Brozany na jaře popáté uspěly v penaltovém rozstřelu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Sokola Brozany, vedoucího týmu divize B, v dnešním utkání 27. kola uhráli s šestým Kladnem jen bezbrankovou remízu, druhý bod však získali díky vítězství 6:5 v penaltovém rozstřelu. Svěřenci trenéra Přemysla Bičovského na jaře podstoupili penaltové rozuzlení již popáté a vždy v něm uspěli.


Tentokrát jej korunoval v sedmé sérii Radek Cibulka a Brozany mají tři kola před koncem tříbodový náskok před druhými Lovosicemi. Vzájemný souboj obou adeptů na prvenství je na programu v posledním kole 13. června v Lovosicích.

Nečekaný obrat nastal během května v souboji o první příčku v divizi E. Dlouho vedoucí Vítkovice prohrály tři utkání za sebou, poslední z nich dnes v Brumově 1:2. Aktuálně vedoucí Mohelnice, jež v sobotu rozstřílela 5:0 Velké Karlovice, tak má už pětibodový náskok a sahá po historickém postupu do MSFL.

Střelcem dne se stal zásluhou hattricku do sítě Napajedel třicetiletý útočník Pelhřimova Daniel Krtek. Napajedla si odvezla prohru 0:7 a jejich situace na posledním místě tabulky divize D je už kritická.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud