30. května 2015 • 20:00

Hlasy po utkání fotbalové ligy Slavia - Slovácko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 30. kola první fotbalové ligy Slavia Praha - 1. FC Slovácko (1:3):


Miroslav Beránek (trenér Slavie): "Chtěli jsme navázat na poslední zlepšené výkony i výsledky, bohužel se nám to nepovedlo. V podstatě z první akce dal soupeř hezký gól hlavou, my jsme svoje příležitosti nevyužili, naše centry většinou končily na prvním hráči. Na začátku druhého poločasu jsme se dostali do tlaku, dali jsme do hry útočníky. Byli jsme na můj vkus nervózní, soupeř nás trestal a v podstatě každá jeho střela na branku byl gól. Sezona končí zklamáním."

Svatopluk Habanec (trenér Slovácka): "Rozloučili jsme se s ligou výhrou, což jsem moc spokojený, protože v posledních týdnech jsme neměli moc radosti z výsledků ani předvedené hry, co nás provázela celé jaro. Předvedli jsme slušný a produktivní výkon. Myslím si, že jsme si zasloužili vyhrát, po třetím gólu domácí trochu rezignovali, měli jsme zápas dohrát na nulu, což se nepovedlo. Chtěli jsme se pohybovat ve vyšších patrech tabulky."

Milan Škoda (útočník Slavie): "Mě (porážka se sparťanem Davidem Lafatou v souboji o nejlepšího střelce ligy) teďka nějak netrápí, teď mě trápí, že jsme prohráli 1:3. Zítra mě to asi mrzet bude. Do šance jsem se dneska moc nedostal, spíš je to asi moje chyba, že jsem si nevybral lepší prostor. Nějaký tlak jsme si možná vytvořili, ale gól jsme nedali. Celkově jsem rád, že jsem tolik gólů dal, ale něco tomu chybí."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud